dimecres, 19 de novembre de 2008

Un dorsal !!Aquest dissabte vam tornar a passar, juntament amb en Fer, per Mossen Homs. Com sempre un entrenament d'allò més agradable.


Aquest diumenge era la data escollida per tornar a dur un dorsal. Feia molt temps que no en duia cap. Si no recordo malament, l'últim cop va ser per la cursa de10 km de Sant Quirze el dia 11 de Maig. Molt de temps!!!
Inicialment tenia intenció de fer la duatló de Viladecavalls ja que pertany al calendari de la federació i de ben segur hi hauria forces companys del Piri. Però una setmana abans, el Carlos i el Javi ens van apuntar a tota la colla al a duatló de Castellar. Un duatló molt exigent que comparteix el sistema de les XM, i consta de 18 km btt+12km a peu+17 km btt.La veritat és que amb dos sessions de cursa a peu, dos d'spinning i una de rodet (literalment) em vaig plantar a la sortida juntament amb l'Antonio, el Fer, Javi, Carlos, Jose Luis i Cristian.
Al final es va fer força llarg el duatló i va tocar patir una miqueta, però molt content i satisfet de tornara a realitzar una cursa. Finalment 3h 36 min llarg llarg.

Quina serà la propera??

2 comentaris:

SGI ha dit...

Enhorabona pel retrobament amb les curses!

Sergi

Anònim ha dit...

necessitat de comprovar:)